Nem örül a násznép: lázadoznak Gigiék lagzija miatt

buli lakodalom esküvő hús VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz hagyományos esküvője VV Giginek, ugyanis egyáltalán nem lesz hús a menüsorban, ráadásul bulizni sem fognak majd hajnalig a vendégek.

Az esküvőnek mindig a fiatal párról kell szólnia, de az sem árt, ha a vendégek is elégedettek. Gigi és párja azonban mindent úgy tervez, ahogy az nekik a legjobban megfelel. Gigi és szerelme évek óta vegetáriánusok, ezért nem terveznek húst a menüsorba. Ezzel az ötlettel sikerült kihúzniuk a gyufát néhány meghívottnál.

Forrás: RTL Klub

"Radikálisan gondolkodunk az esküvőnkről. Azt szeretnénk, ha olyan lenne, amilyenről mi álmodtunk. Nem szeretnénk húst felszolgálni. A legtöbb ételt már húsmenetesen is el lehet készíteni, sokszor észre sem vehető a különbség.

Persze ez az ötletünk nem aratott osztatlan sikert. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ha megosztjuk velük életünk egyik legszebb napját, akkor a kedvünkért ők is alkalmazkodhatnak a mi vágyainkhoz"

- mondta Gigi a Borsnak. Hozzátette, hajnalig tartó mulatást sem terveznek. "Nem tervezünk hajnalig tartó lagzit. Dél körül kezdődne a templomi szertartás, azt követően az ebéd és este nyolcig, legkésőbb tíz óráig tartana a buli. Nem bírjuk az éjszakázást, és így legalább senki nem lesz hullafáradt másnap" - árulta el a tökéletes testű Gigi a részleteket, akit hivatalosan még nem kért meg a párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.