Donald Trump állítólagos szexvideóiért 300 milliót ajánlottak

Forrás: AFP/Jim Watson -
videó Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppentek a hírek, miszerint Donald Trumpról több pikáns felvétellel is rendelkezik az orosz hírszerzés. Sokan fizetnének ezekért a videókért, a Penthouse például 300 millió forintnyi dollárért vásárolná meg.

Donald Trumpról állítólag igen pikáns felvételekkel rendelkezik az orosz hírszerzés. A híresztelések szerint több olyan felvétel is a birtokukban van, melyen kompromittáló helyzetben látható az üzletember. Nem egy lap, köztük a Buzzfeed is beszámolt erről, mely igen nagy sajtóvisszhangot kapott, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy sokan jelentkezzenek a videókért.

Donald Trumpról álítólag pikáns felvételekkel rendelkeznek Forrás: AFP/Jim Watson

Köztük például a Penthouse, ők Twitteren jelezték igényüket Donald Trump videóiért. Az erotikus témájú magazin nem kevés összeget ajánlott a pikáns felvételekért, amiken állítólag nem hétköznapi aktusok láthatók. Egymillió dollárt, vagyis 300 millió forintot fizetnének a szexvideókért.

A híreszteléseket már több oldalról cáfolták, köztük Trump is a Twitter-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.