Magosi Viktória leukémiás modell túl van a negyedik kemoterápián

modell Magosi Viktória leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmitmondó fájdalommal kezdődött, ám hamarosan kiderült, hogy nagy a baj. Magosi Viktóriáról kiderült, hogy leukémiás. Haladéktalanul megkezdte kezelését, és már túl is van a negyedik kemoterápián. Elárulta, hamarosan kiderül, hogy testvére vagy édesanyja lehet-e a csontvelődonorja.

Az életéért küzd a magyar modell, Magosi Viktória. Egy jelentéktelen fájdalommal indult a tünet, amivel sokáig nem törődött, azonban nemsokára kiderült, hogy nagy a baj. Vérvételre küldték, és az eredmények kimutatták, hogy leukémiával küzd. Azonnal megkezdte a kezelését, és már túl van a negyedik kemoterápián is, és szerencsére jól reagál a szervezete.

Magosi Viktória túl van a negyedik kemoterápiáján Forrás: Facebook

"A kezelések után egy hónapig mindig kórházban fekszem, egyedül egy szobában.

Az immunrendszerem legyengülése miatt steril körülményekre van szükségem.

De nem ez a legnehezebb, hanem hogy ilyenkor nem láthatom a páromat és a kisfiamat, Milánt. Még jó, hogy telefonon tarthatjuk a kapcsolatot" - árulta el a Storynak a modell. Hozzátette, a gyermeke nehezen viseli a távollétet, ő pedig azt sajnálja, hogy minden munka a párja nyakába szalad. Ám a lényeg, hogy most meggyógyuljon, ehhez pedig valószínűleg csontvelő-átültetésre lesz szüksége. "Hamarosan kiderül, hogy az édesanyám vagy a húgom lehet-e a donorom. Ha igen, akkor rövidesen Budapestre kerülök. Utána még nehezebb időszak következik: otthon száz napra teljesen steril körülményeket kell biztosítani nekem. De nem baj, a lényeg, hogy rendbe jöjjek" - árulta el a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.