Megműtötték Val Kilmert: Fotó

fotó gégerák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Val Kilmer sosem vallotta be nyilvánosan, de mégis minden jel arra utal, hogy gégerákban szenved, sőt már meg is operálták. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Val Kilmer nagy valószínűséggel gégerákban szenved, ám erről egyértelműen ő még sosem nyilatkozott.

Michael Douglas szintén ezzel a betegséggel küzdött, és állítása szerint a Mindörökké Batman sztárja ki is kérte kollégája tanácsát a kezeléssel kapcsolatban.

A fotón jól látni a műtét helyét Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga

A napokban friss fotók kerültek napvilágra, melyeken jól látható a gégemetszés helye, amelyet vélhetőleg a rák eltávolítása céljából végeztek az 57 éves színész nyakán.

Kilmer mindig gondosan igyekszik takarni magát, nagy kendőket és sálakat visel, hogy ne látszódjon a beavatkozás helye, most azonban sikerült lencsevégre kapni - írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.