Jocelyn Wildenstein 1,8 milliárdot költött plasztikára

Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn -
plasztikai műtét Jocelyn Wildenstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jocelyn Wildenstein már közel 2 milliárd forintot költött szépészeti beavatkozásokra, de még mindig nem elégedett a külsejével.

A híresen sokat plasztikázott nő költségeit már sokan próbálták megtippelni, azonban most egy interjúban elárulta a körülbeli összeget. Jocelyn Wildenstein bevallotta, hogy eddig 5 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot költött szépészeti beavatkozásokra.

Jocelyn Wildenstein további műtéteket akar Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn

A 71 éves nő elárulta, hogy a beavatkozások még nem fejeződtek be, továbbra is úgy gondolja, hogy van még mit alakítani az arcán. Első alkalommal a 80'-as években feküdt kés alá, nem sokkal azután, hogy férjhez ment Alec Wildensteinhez - írta meg a Mirror.

Azt is megtudtuk, hogy jelenlegi párjának is szeretne tetszeni, akit korábban ollóval támadott meg, amiért nem foglalkozott vele eleget. Az eset után Jocelynt le is tartóztatták, de később rendeződött a viszonyuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.