Kiderült: Rákos a legendás magyar zenész

Fotó: Bielik István - Origo -
Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. 

Múlt héten kórházba került Benkő László, és még zenésztársai sem tudták, hogy mi lehet a baj. Benkő László azonban aggasztó híreket közölt az állapotáról.

Benkő Lászlónál rákot diagnosztizáltak Fotó: Bielik István - Origo

"Csak egy időpontot akartam kérni, de bent tartottak, hogy mindenféle vizsgálatokat elvégezzenek, egyebek között, hogy kizárják a rák lehetőségét. Bejött az orvos, és azt mondta, van egy rossz hírem meg van egy jó. A rossz, hogy maga rákos, a jó pedig, hogy a tüdejének semmi baja! Nem is egy rákról beszélt, hanem többről, hirtelen azt sem tudtam, hogy mit válaszoljak! Végül csak annyit mondtam, hogy ismerem én a rákokat, csak többnyire a Sparban szoktam velük találkozni" - viccelte el a komoly betegség hírét Benkő. A zenészt további vizsgálatokra vár, de reméli, hogy hamarosan kiengedik a kórházból. Mindenképpen szeretne ott lenni az Omega németországi koncertjén.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.