Farkasházi Réka ledobta a textilt a Tanár című sorozatban: fotó

Forrás: ANDRASBIRO.DE/Andras Biro -
A Tanár (sorozat) meztelenkedés Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka A Tanár című sorozatban vált meg ruháitól. Ezer éve nem szerepelt már filmben, a ruháit pedig talán még sosem dobta le a kamerák előtt. Merész vállalás...

Farkasházi Réka jelenleg épp második kisbabáját várja, az ominózus jelentetet még tavaly vették fel. A színésznő ezer éve nem szerepelt már sorozatban, és elmondása szerint nagyon hiányzott neki ez a világ.

Farkasházi Réka Forrás: ANDRASBIRO.DE/Andras Biro

"Színésznő vagyok, tehát

ha egy szerephez a vetkőzés is hozzátartozik, megteszem.

Nem szoktam ebből ügyet csinálni, persze nem szívesen vetkőzöm. A Tanár tavaly nyári forgatásain ébredtem rá arra, hogy nekem ez a világ mennyire hiányzik. Évek óta nem forgattam, és nagyon jól éreztem magam ebben a közegben. Szombaton este láthatnak a nézők először Nagy Ervin mellett a képernyőn. Szerettem a stábbal dolgozni és ha úgy alakulna, bármikor számíthatnak rám" - mesélte Réka a Blikknek, a fotókat ITT nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.