Leveteti másik mellét is a rákos modell, Szűcs Adriána

Forrás: Instagram/Adrianaszucs -
modell Szűcs Adriána rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Adriána nyíltan beszélt a rákkal folytatott küzdelméről, amiből győztesen került ki, de a műtéteknek még nincs vége: leveteti a másik mellét is. 

Sikeresen legyőzte betegségét Szűcs Adriána modell, de még csak ízlelgeti azt, hogy meggyógyult. Az elmúlt egy év nagyon megviselte testileg és lelkileg is, bár a családi és baráti kapcsolatai nagyon megerősödtek. „Ebben az egy évben felnőttem" – mondta a Mokkában Adriána, aki szerint teljesen megváltozott a betegséggel az értékrendje.

A biztonság kedvéért veteti le másik mellét is a magyar modell Forrás: Instagram/Adrianaszucs

„Örököltem a betegséget, és ez előjöhet a másik mellemben is. Emiatt nagyobb a rizikó, emiatt levetetem a másikat is, de ez csakis a saját döntésem. Ajánlották, de nem kötelező. Levették a bal oldalit, a beteg oldalit. A következő műtét a rekonstrukció a bal oldalon, és masztektómia a másik oldalon, a harmadik műtétem pedig a jobb oldali rekonstrukció" – árulta el Adriána és hozzátette, neki nagyon segített a nőiességének megőrzésében a fotózás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.