Rosszul lett a világbajnok családapa, kiderült, hogy már csak néhány hónapja van hátra

agydaganat világbajnok Dave Bolton rák kick-box családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dave Boltont sokkolta a diagnózis, hogy agydaganat támadta meg a szervezetét.

Dave Bolton a kislánya születésnapja előtti este ledőlt pihenni, de álmában rohamot kapott, és 15 percre leállt a légzése. A 33 éves családfőt kórházba szállították, majd megállapították, hogy daganatos betegséggel küzd, és már csak néhány hónapja van hátra.

"Nehéz döntést kellett meghoznom, és az egyik legmélyebb pontra csúsztam. Körülbelül egy-két hetet töltöttem azzal, hogy csak feküdtem a kanapén.

Elfogadtam, hogy meg fogok halni, és csak feküdtem és vártam, hogy megtörténjen. Egyszerűen már nem érdekelt"

– mondta Dave a Mirrornak.

Az édesapát ezt követően megműtötték, és eltávolították a teniszlabda méretű daganatot, de a következő évben kiújult a betegsége. Akkor azt mondták neki, hogy kezeléssel is maximum hat-nyolc hónapja van hátra. Bár ő már majdnem feladta a küzdelmet, felesége nem hagyta annyiban.

"Nem tudom, mit mondjak: Csak arra gondoltam, hogy ha az átlag 6-8 hónap, akkor biztos vannak olyanok, akik előbb elmennek. Samantha azonban felrázott. Terrynek neveztem el az ellenfelemet, és amikor elvállaltam egy harcot, mondjuk 3-4 hónapot, akkor teljes fordulatot vett az életem."

Végül diétázni és meditáni kezdett, kipróbált számos alternatív terápiát a kemoterápia mellett, és ő került ki győztesen a küzdelemből. A diagnózis óta már több mint hét év telt el, de betegségének mostanra csupán apró jelei látszanak a szervezetében.

Nem Dave az egyetlen, aki sikeresen legyőzte az agydaganatot. Ezt a férfit nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséggel, akkor egy évet jósoltak neki. Ebben a cikkben pedig olyan hírességekről írtunk, akik sikeresen legyőzték a méhnyakrákot.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.