Herceg Erika már most tudja, mikor fogja plasztikáztatni az arcát

https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/ -
X-Faktor műtét plasztikai beavatkozás plasztika Herceg Erika beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora, Herceg Erika sosem tagadta, hogy korábban is feküdt már kés alá, most pedig arról beszélt, hogy a közeljövőben mikor tervez plasztikai beavatkozást.

Herceg Erika korábban őszintén vallott arról, hogy nem mindig volt olyan bombasztikus formában, mint most, és azt sem tagadta, hogy néhány testrészét plasztikáztatta.

Az X-Faktor gyönyörű mentorát az iskolában azzal piszkálták, hogy kövér, ráadásul az sem tetszett a társainak, hogy jó tanuló volt. Erika azóta megszabadult a túlsúlyától, óriási karriert futott be, és mindenkinek bebizonyította, hogy kemény fából faragták.

Erika évente kétszer jár mezoterápiás és biorevitalizációs kezelésekre, de már most tudja, hogy 40 éves kora után plasztikáztatni fogja az arcát – mondta a Cosmopolitannek.

https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.