30 kilótól szabadult meg az X-Faktor dögös mentora: rengeteg támadást kapott túlsúlya miatt

https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/ -
X-Faktor fogyás gyermekkor túlsúly Herceg Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Herceg Erika neve itthon az X-Faktor által lett ismert, Ukrajnában és Oroszországban már megalapozta a karrierjét. A csinos mentor tökéletes alakját sokan megirigyelnék: senki nem hinné, hogy egykor ő is küzdött súlyfelesleggel, ami miatt sokat támadták, csúfolták őt.

Sokak számára meglepetés volt, amikor új női mentort jelentett be az RTL Klub az X-faktor tehetségkutató műsorába. Herceg Erika neve korábban aligha volt ismert hazánkban, azonban Ukrajnában és Oroszországban népszerű énekesnőként van jelen, a Via GRA formáció egykori tagja, ráadásul 2012-ben még egy erotikus fotózáson is részt vett, amit elmondása szerint ma már biztosan nem vállalna el.

30 kilótól szabadult meg az X-Faktor dögös mentora: rengeteg támadást kapott túlsúlya miatt https://www.instagram.com/p/BSGsuGED1Fi/

Azt gondolnánk, hogy Erika életében könnyen jöttek a jobbnál jobb lehetőségek és csodás külsejének köszönhetően szinte bármi elérhető volt számára. Azonban ez korántsem volt így: nehéz gyermekkora mellett, gimnazistaként 30 kiló túlsúllyal is meg kellett küzdenie, ami miatt rengeteget csúfolták a kortársai. Emiatt befordult kamasz volt, aki még munkát is vállalt az iskola mellett, hogy ne kelljen nélkülöznie.

Erika nehéz gyermekkoráról és arról, hogy miként sikerült leadnia a plusz kilókat, a holnap megjelenő hot! magazinban olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.