Johnny Depp fogai kiverték a biztosítékot: a színész mosolya inkább fekete, mint hófehér

Johnny Depp, Cannes 2023
AFP - AFP
fogszuvasodás mosoly Johnny Depp fog
Mi történt Johnny Depp fogaival? A Karib-tenger kalózai sztárja visszautasítotja, hogy furnérral lássák el a fogait.

Selena Gomeztől Simon Cowellig mindenki felült a "furnér-vonatra" az elmúlt években. Sok celeb ezt a fogászati beavatkozást választotta, hogy megőrizzék csillogó mosolyukat. Ám van valaki, aki nem volt hajlandó beállni a sorba: A Karib-tenger kalózainak sztárja, Johnny Depp. Feltűnően tökéletlen fogai kiverték a biztosítékot a közönségnél.

Johnny Depp fogai
Johnny Depp mosolya nem olyan, mint a többi sztáré
Forrás: Getty Images

A volt feleségével, Amber Hearddel folytatott hosszadalmas és nagy nyilvánosságot kapott jogi csatározás után Johnny először a 2023-as cannes-i filmfesztiválon jelent meg nyilvánosan, hogy népszerűsítse a Jeanne du Barry című filmet, amelyben XV. Lajos francia királyt alakítja. A rajongóknak egyből feltűnt, hogy Depp mosolya kicsit sem hasonlít a többi hollywoodi sztáréra - a fogai inkább szürkék, mint fehérek -, és ennek az X-en hangot is adtak.

„Azok a fogak csak néhány hónapra vannak attól, hogy kihulljanak” - írt az egyik kommentelő. „Szerintem a Clinton-kormány óta nem látott fogkefét” - tette hozzá egy másik.

Miért rosszak Johnny Depp fogai?

Johnny Depp híres arról, hogy teljesen beleveti magát egy-egy munkába, és ez alól nem volt kivétel Jack Sparrow kapitány szerepe sem: hogy a karaktert még hitelesebben hozza, néhány fogára aranykoronát tetetett. A rajongók már régen tűnődnek azon, hogy ez a beavatkozás okozott-e maradandó károkat Johnny fogaiban, vagy a drog- és alkoholfüggősége tette tünkre a fogazatát. A színész egyébként gyerekkora óta szenvedélyesen dohányzik is, egyszer azt nyilatkozta, szeretné, ha még egy szája lenne, hogy a napi három doboz cigaretta helyett hatot szívhasson.

Depp egyébként már 1995-ben bevallotta, hogy nagyon rosszak a fogai, kezelésekre jár, de ez őt nem zavarja - éppen ellenkezőleg: amikor tökéletes, hófehér fogsorú embereket lát, a falra mászik.

„Rengeteg szuvas fogam van, de inkább lenyelek egy kullancsot, minthogy olyan fogsorom legyen!" - mondta.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.