Hujber Ferenc Fotókon akkor és most mozi Valami Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli harmincnyolcadik születésnapját Hujber Ferenc magyar színész.

Hujber Ferenc nevét 1998-ban egy kisebb sorozatszerep miatt ismerték meg a tévénézők. Ő alakította a Barátok köztben a balhés fiút, Szokolay Albertet. Három évvel később, 2001-ben a Valami Amerika után igazi hazai sztár lett. 2007-ben szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban, legutóbb pedig a Hacktionban tűnt fel. Feri az idő múlásával egyre sármosabb és férfiasabb, és reméljük, hamarosan viszontlátjuk ismét a mozivásznon egy jó magyar filmben.

Íme Hujber Ferenc első filmjében, a Közel a szerelemhez című alkotásban:

Lady Gaga hajlékony az ágybanhttp://www.life.hu/life/galeria/20120831-lady-gaga-nyujt-a-koncert-elott-helsinkiben.htmlA szívdöglesztő mosoly még mindig a régi - Így néz ki ma a Micsoda nő! sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20120828-fotokon-akkor-es-most-richard-gere-szinesz.htmlA mai napig észvesztően szép az ötvenhez közelítő Salma Hayekhttp://www.life.hu/life/galeria/20120830-fotokon-akkor-es-most-salma-hayek-szineszno.htmlA hangja semmit sem változott! Így nézett ki 20 éve az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/life/galeria/20120830-fotokon-akkor-es-most-geszti-peter-zenesz-az-xfaktor-tehetsegkutato.htmlMeztelen festmények híres emberekrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20120830-meztelen-festmenyek-hires-emberekrol-barack-obama-katalin-hercegno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.