Selena Gomez Fotókon akkor és most énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár a napokban ünnepli 21. születésnapját.

Mindössze 16 éves volt Selena Gomez édesanyja, Mandy, amikor világra hozta lányát. Különleges nevét egy mexikói származású amerikai énekesnő után kapta, aki három évvel azután halt meg, ahogy a tinisztár megszületett. Selena ötéves korában a szülei elváltak, édesanyja egyedül nevelte fel. Az egyedülálló családanyának sokszor kellett szembenéznie anyagi gondokkal. Ezekre az időkre a ma már sikeres énekesnő így emlékezett vissza egy korábbi interjújában: "Emlékszem, hogy mindig elfogyott a benzinünk és ilyenkor kiszálltunk anyuval az autóból, és kilométereket gyalogoltam vele, hogy segítsek neki benzint hozni, mert sosem akart pénzt kérni a nagyszüleimtől."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy 2007-es fimbemutatón és 2013-ban egy díjátadón

Selena mindig elismerően nyilatkozik édesanyjáról, aki keményen dolgozott, hogy lányának mindent biztosítani tudjon. A tinisztárnak nemrég kistestvére született anyukája második házasságából, akivel egyszerűen nem tud betelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.