Terminátor Arnold Schwarzenegger színész Fotókon akkor és most kormányzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Terminátor-filmek sztárja a napokban ünnepli 66. születésnapját.

Messze nem volt ideális gyermekkora Arnold Schwarzeneggernek. Az osztrák születésű színész kiskorától kezdve félt rendőrként dolgozó apjától, Gustavtól, aki alkoholproblémákkal küzdött. A férfinak többször is eljárt a keze, és nevetségesnek tartotta az Arnold által dédelgetett álmot, hogy egyszer testépítő válik belőle.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

1977-ben a cannes-i filmfesztiválon és 2013-ban a vörös szőnyegen

A fiatal fiú azonban kitartott elképzelése mellett. Minden nap kitartóan edzett, sikerét pedig eredményei igazolják. Hétszer lett Mr. Olympia, hatszor pedig Mr. Universe. Testi adottságain több rendező szeme is megakadt, ennek köszönhetően számos filmet is a háta mögött tudhat. A sikeres színész politikai szerepben is kipróbálta magát: ő volt Kalifornia állam 38. kormányzója.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.