Egy tatabányai cukrászdáról eddig is tudni lehetett, hogy nem riad vissza az extrém fagylaltízek kísérletezésétől: sör, pacal, csirkepaprikás vagy épp zsíros kenyér is szerepelt már a kínálatukban. Most azonban egy másik alkotó, Pálfi Attila, balatonmáriafürdői cukrász került a figyelem középpontjába: ő álmodta meg a Ciripellát, a tücsökfagyit – egy karamellás-mogyorós édességet, kis tücsökkel megbolondítva.
Pálfi Attila nemcsak megalkotta a különleges fagylaltot, de benevezte a Balaton fagyija 2025 versenyre is. A Kemma munkatársai a helyszínen meg is kóstolták a Ciripellát, és az ízélmény kellemes meglepetést hozott: karakteres karamell és mogyoró jegyek mellett a roppanós betét sem volt zavaró – sőt, még különleges textúrát is adott az édességnek.
„Ez még a lángosos fagyimnál is jobban fogy. Már rendelnem is kellett újabb adag tücsköt” – mesélte Pálfi a lapnak. Elmondása szerint a vendégek meglepően nyitottan fogadják a szokatlan fagylaltot: „Nemcsak a bevállalós fiatalok kóstolják meg, hanem idősebb vendégek is bátran kipróbálják.”
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.