egészségügy adomány lottó lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alig négyéves gyerek megmenekült a kerekesszék fogságából.

Igazi karácsonyi angyal szerepében lépett fel Nagy Brittannia valaha volt legnagyobb lottónyertes párja, Chris és Colin Weir. Miután értesültek arról, hogy egy négyéves kislány, Skye Swinton gerincműtétjét nem finanszírozza az angol társadalombiztosítás, úgy döntöttek, hogy a család segítségére sietnek.

Forrás: Northfoto

A koraszülött kislány születése óta mozgásképtelen volt, a gerincműtét nélkül egész életét tolókocsiba kényszerítve kellett volna töltenie. A család barátai hiába gyűjtöttek össze több mint 12 ezer fontot, a műtéthez szükséges további 40 ezer fontot sehogy sem sikerült előteremteni- írta a www.mirror.com.
„Elmondhatatlan mit éreztem –mesélte később az édesanya – amikor hatalmas mosollyal az arcán sétált felém a kislányom, ez volt a valaha volt legszebb karácsonyi ajándék az életemben."

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.