Schumacher felesége nem adja fel

Forrás: AFP -
síbaleset kóma virrasztás Michael Schumacher ima Corinna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher betegágya mellett virraszt és imádkozik felesége, Corinna. Az asszony hiszi, hogy férje visszatér a kómából. 

Michael Schumacher lassan három hete lebeg élet és halál között, felesége Corinna azonban hiszi, férjének van még dolga a földön, és reménykedik, felébred a kómából. Az asszonyért már az orvosok is aggódnak, egyszerűen nem hajlandó tágítani Michael betegágya mellől, a síbaleset után 60 órán keresztül a szemét sem hunyta le.

Forrás: AFP

"Dermedten figyelte kómában fekvő férjét, és potyogtak a könnyei. A kezét simogatta, néha megcsókolta, és szinte folyamatosan beszélt hozzá. Az ápolónő vitt neki egy pohár vizet, de azt is csak órákkal később itta meg. Sokak szerint kómában is érzékeli a beteg, hogy mi történik körülötte. Corinna is ebben reménykedik!" - nyilatkozta egy kórházi alkalmazott.

Az orvosok egy része szerint a sportolót lassan muszáj lenne felébreszteni a kómából, de van olyan szakember is, aki úgy véli, ez veszélyes lenne. Peter Vajkoczy, a berlini Charité kórház vezető idegsebésze azt állítja, ha Schumacher vissza is tér,sosem lesz az az ember, aki volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.