David Beckham Cheryl Cole sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb felmérés eredményéből végre megtudhatjuk, kik büszkélkedhetnek a világ legtökéletesebb arcával: a nyertesek Cheryl Cole és David Beckham lettek!

Hosszú ideje kutatjuk a tökéletesség titkát, és most úgy tűnik, az angol kutatók végre megtalálták a legkívánatosabb arcokat. Dr. Chris Solomon, a kenti egyetem professzora és csapata készítettek egy felmérést, amelybe 100 önkéntest vontak be: az ő feladatuk az volt, hogy fessék le, rajzolják meg, vagy fotózzák le a számukra tökéletes arcokat. Végül a képeket összevetették, elemezték, és a kutatás vezetői arra a következtetésre jutottak, hogy a focista és az énekesnő arca felel meg leginkább annak, amit az emberek tökéletesnek látnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Cheryl Cole valódi klasszikus szépség!" - vallotta Solomon professzor. "Benne minden megvan, ami egy női arcnál a valódi szépséget jelenti. Hatalmas szemek, keskeny orr, vékony szemöldök, kicsi, de dús ajkak."

És hogy fest a tökéletes férfi? Keskeny arc szolid arcéllel, keskeny orr és persze egy élénk szemszín. David Beckhamben mindez megvan, így nem csoda, ha a kutatás őt hozta ki győztesként. Victoria is minden bizonnyal igen büszke ,,tökéletes" urára.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.