Gabrielle Solis fashion week Születtett feleségek sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntöttünk, hogy a trendjelentések és divatajánlók után itt az ideje mélyebben szemrevételezni a sorozatsztárok stílusát is! 
Lesd el Carrie Bradshaw divattrükkjeit!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101029-lesd-el-carrie-bradshaw-divattrukkjeit.htmlStílusikonok divattippjei - A 30-as évek eleganciájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-stilusikonok-divattippjei-a-30as-evek-eleganciaja.htmlBrutális cipők Hollywoodbólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-brutalis-cipok-hollywoodbol.html

Mindannyian jól tudjuk, hogy a világhírnévnek örvendő kasszasiker produkciók két okból tuti befutók a nők körében. Olyan sokszínű női archetípusokat vonultatnak fel, melyekkel bárki könnyedén azonosulhat, kedvenc hősnőink pedig természetesen mesés gardróbbal rendelkeznek. A siker még megannyi más összetevőtől is függ, de mikor sorozatokról beszélünk, kár lebecsülni a divat erejét, hiszen a magazinok és blogok mellett a tévéképernyőről is könnyűszerrel tájékozódhatunk a legújabb trendekről!

Elsőként a Született feleségek egyik szereplője, Eva Longoria Parker, azaz Gabrielle stílusát elemezzük. Legyen szó casual vagy elegáns összeállításról, a karakter öltözéke mindig eleganciát sugároz. Ennek egyik fő oka, hogy az aprócska színésznőt gyakorlatilag sosem látjuk magas sarkún kívül más lábbeliben. Ha Gabrielle stílusából inspirálódnál, casual összeállításod alapdarabja legyen egy trapéz szárú farmer, amit kényelmes, mégis szexis felsőrésszel és platformtalpú lábbelivel párosítasz. Érdemes ügyelni a kiegyensúlyozott sziluettre, vagyis bő szárú nadrághoz mindig szűk felsőrészt válasszunk, míg skinny farmerünket viseljük férfias ingekkel vagy bő, aszimmetrikus pólókkal.


Kardigán: H&M; poló: Reserved; farmer: Pimkie; cipő: Vagabond; táska, napszemüveg, fülbevaló: Mango, szempillaspirál: Yves Saint Laurent 'Everlong'


Gabrielle terepe persze nem a hagyományos farmer-póló kombináció, sokkal inkább a szexis, rövid ruhák, a tűsarkú cipők és a szofisztikált smink kavalkádja. Ebből a stílusból inspirálódva fontos, hogy a ruha vonala mindig kövesse a test vonalát, ezzel igazi klasszikus sziluettet kölcsönözve alakunknak. Választhatunk térd alá vagy combközépig érő darabokat, hiszen egy kellően magas sarkú cipőben mindkét fazonban istenien mutat majd a lábunk. Míg a pánt nélküli ruhák sokat sejtető dekoltázst kreálnak, addig az izgalmas váll- és hátmegoldással készült darabok csak sejtetnek. A ruhától függően sminkünk lehet hangsúlyos vagy visszafogott, bár egy rózsás árnyalatú rúzzsal biztosan nem lövünk mellé.


Ruha: Reserved; cipő: Humanic; blézer, melltartó: H&M; nyaklánc: Swarovski; táska: Next

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.