Bereczki Zoltán Ganxsta Zolee Megasztár duett Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár-szériák történetében mindig mérföldkő volt a duettek éjszakája. Ki ne emlékezne például Oláh Ibolya és Novák Péter csodálatos kettősére. Most is hasonló kaliberű előadásokra számítottunk.

Elsőként Ganxsta Zolee és Tolvai Reni lépett színpadra. Bár kellemes kritikát kaptak, a duett inkább Zoli részéről ütött, Reni kevésbé remekelt. Hozzátennénk, hogy ilyen számmal igen nehéz kiemelkedőt nyújtani.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Yvette és Bereczki Zoltán a Dirty Dancing betétdalát formálták saját képükre - nekünk nagyon tetszett. Bereczki Zoli több mint profi, ismét megmutatta, hogy ezer arca van - még akkor is, ha ez a műsor most nem róla szólt. Friderikusz szerint Yvette vitte a számot.

Kállay-Saunders András a hozzá illő r'n'b hangot kapta párjául: Gáspár Laci erősítette a félszeg megasztárt. A Part time lover sokkal jobban hangzik Stevie Wondertől. Ez egy vidám, táncolós, ám kifejezetten egy emberre íródott szám, és ez bizony rányomta bélyegét a produkcióra, a két énekes nem volt összhangban. Gáspár pedig ismét bebizonyította, hogy a rivaldafény nem mindenkinek tesz jót.

Giorgio és Dér Heni párosában inkább a Sugarloaf énekesnője brillírozott - Giorgio megint a szokott figurát hozta, kissé őrültebb verzióban -, de ez sem volt egy kifejezett duettdal.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Kökény Attila Miklósa Erikával a Time to say goodbye című gyönyörű, megható olasz betétekkel tűzdelt Andrea Boccelli és Sarah Brightman duettet énekelte - vastaps kísérte a világhírű operaénekesnő szólóját. Együtt voltak, csodaszép volt, igazi világszínvonalú produkció, ritkán hallhatunk ilyet egy tehetségkutatóban. Attila most mindent rendbe hozott. Többször visszanézendő előadás!

Szíj Melinda Feke Pállal duettezett, a Valami Amerika 2 egyik betétdalát énekelték. Melinda megint nehezen kezdett, de ahogy haladtak a dalban, egyre jobban belerázódott a szerepébe.

A műsor második részében a versenyzők egymással "párbajoztak". Tolvai Reni és Saunders végre együtt énekeltek, már régen vártunk erre a percre! Szerintünk Reni sokkal odaadóbb volt, András megint inkább a technikára koncentrált. A bulvársajtó hetek óta a kettejük bimbódzó románcával foglalkozik, ám az előadás nem adott semmi olyan pluszt, mint anno Caramel és Bartók Eszter duettje.

Kökény Attila és Szíj Melinda kettőse hangulatos és izgalmas volt, a zsűri szerint Attila volt a jobb, s ezzel mi sem vitatkozunk.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Yvette és Giorgio együtt énekeltek, Robbie Williams és Kylie Minogue Kids című slágerét elevenítették meg a színpadon: akkor még nem tudták, hogy ők ketten lesznek azok, akik közül a zsűri kiválasztja majd a továbbjutót. Rossz ilyet leírni, de unalmas volt az előadásuk, pedig mindkét megasztár igyekezett. Körülbelül annyira volt szexi a dal, mint húsz deka téliszalámi.

Az este végére három fiatal maradt a színpadon: Saunders, Yvette és Giorgio. Kállay-Saunders Andrást továbbjuttatta a közönség, így a péceli aranytorkú énekesnő és a mackós mókamester közül kellett választania a zsűrinek. Eszenyi Enikő tolmácsolta a nehéz döntést: Giorgio ment tovább. Nem szeretnénk különösképp kommentálni a döntést, de mi Lakatos Yvette-ért izgultunk, és nem értjük, hogy került egyáltalán a három kieső jelölt közé. Múlt heti produkciójával lesöpörte a mezőnyt és végig egyenletes, szuper teljesítményt nyújtott. Gratulálunk az eddigiekhez, Yvette!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.