Damu Roland verés erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésze csak a Blikknek volt hajlandó elmesélni, mi történt valójában azon a néhány héttel ezelőtti estén, ami után nemi erőszak vádjával előzetes letartóztatásba helyezték.

"Először is, Tímea nem azért jött fel hozzám, hogy elvigye a cuccait, hiszen azok nem voltak nálam. A Kleopátra-házba egy nappal korábban költöztem, még a saját holmijaim sem voltak mind ott. És ha már itt tartunk: valaki, aki vonakodva tesz eleget az én meghívásomnak, vajon hozna ajándékba egy üveg pálinkát?!" - tette fel a kérdést Damu Roland.

Forrás: mti
Forrás: mti



"Tímea ittas volt, amikor nálam volt. Szó szót követett, majd minden átmenet nélkül tökön rúgott. Amikor lerogytam, a kezében lévő pálinkásüveggel az arcom felé ütött. Ezután kapott egy pofont. A következő pillanatban csak azt láttam, hogy a magas sarkú csizmájában megbotlik, majd hanyatt vágódik" - mondta Damu, aki a hazugságvizsgálaton is ezt vallotta.

"Tímea azt állította, hogy a westerncsizmámmal hátba rúgtam, ezért lefoglalták a csizmát is. Ebből egy szó sem igaz. Számomra az is rejtély, hogy miután Tímea ország-világ előtt megvádolt nemi erőszakkal, majd megtudta, hogy letartóztattak, miért hívogatott az akkor már a rendőröknél lévő mobiltelefonomon?" - világított rá a részletekre Damu, aki reméli, hogy hamarosan tisztázhatja magát.

A színészt a héten kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból, és emellett több szinkron- és színházi szerepét is elveszítette.

Korábban:

Előzetesben Damu Roland
Damu Roland nem élné túl a börtönt
Damu Roland becsődölt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.