X-Faktor Vastag Csaba zeneszerző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még versenyben van Vastag Csaba, máris zeneszerzők versengenek érte: a szívtipró Berkes Gábor zeneszerzővel közösen ad ki lemezt.

Berkes Gábor zeneszerző alapítója volt a Rapülők együttesnek, tagja az Embereknek, és olyan nagy sikerű filmekhez írt többek között zenét, mint az Egy szoknya, egy nadrág és az Apám beájulna. A sztárszerző már két éve is dolgozott Csabával, és a jövőben is tervezik a közös munkát.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Gábor és Csaba két éve, egy szórakoztató műsor keretei között találkoztak először, a közös munka pedig rengeteg dalt eredményezett. "Két éve elültettünk egy magot, ami lassan kikel, és komoly meglepetést okoz majd. Legalább huszonöt nótát írtunk meg együtt, amelyek egyelőre dobozban vannak, de szeretnénk előszedni őket. Nagyon szokatlan alkotó folyamatban születtek meg a dalok: én zongoráztam, Csabi pedig énekével alakította a zenét. Az utóbbi időben azonban mindketten elfoglaltak voltunk, így mostanában lesz aktuális a dolog. Ez a lemez lesz 2011 legnagyobb durranása"- mondta a Borsnak Berkes Gábor.

Vastag Csabi szerint remek dalok születtek a gyümölcsöző együttműködésből: "Balatonra szoktunk lerándulni Gáborral, ahol bezárkózunk a külvilág elől három-négy napra, és folyamatosan dalokat írunk, már két tucatnál tartunk. Négy-öt olyat már fel is vettünk, amelyekben nagyon hiszünk. Ezek leginkább rockzenéből táplálkoznak, de olyan is van köztük, ami populárisabb, dallamos, romantikus szerzemény" - mondta a női szíveket igencsak megdobogtató énekes, aki azt is bevallotta, hogy ő és Berkes is írt szövegeket, de még nem döntöttek arról, kiét használják fel.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.