Damu Roland Jóban Rosszban verés barátnő színész erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu könnyek közt próbálta bizonygatni igazát a Frizbi felvételén.

Elképesztő dolgot állított Damu Roland a Frizbi forgatásán korábbi barátnőjéről, Timiről: szerinte a lány, aki nemrégiben súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolta meg őt, luxuskonzumlányként dolgozott még akkor is, amikor együtt voltak!

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Mint ahogy arról már korábban beszámolt a Blikk, a Jóban Rosszban egykori színészét néhány hete előzetes letartóztatásba helyezték. Alig egy héttel később azonban már szabadlábon volt, mert a Fővárosi Bíróság másodfokon helyt adott a védői fellebbezésnek. Damu állítja: valójában nem is Tímea, hanem ő az áldozat, hiszen egy bosszúhadjárat folyik ellene. "Timi konzumlány volt. Még akkor is szobáztatott, amikor együtt voltunk, de én nem tudtam róla" - mondta Damu. "Volt, hogy eltűnt egy egész hétre, azt mondta, hazamegy Miskolcra, és kiderült, hogy Tel-Avivba utazott. Nem szóltam neki, hogy kiderült a hazugsága, nem hagytam el, mert kíváncsi voltam, meddig fajul a dolog. Azonban nem tudtam a végére járni a dolgoknak, mert kiterveltek ellenem egy merényletet. Egyszerűen le akarnak járatni, eltökélt céljuk, hogy Damu Rolandot lesöpörjék a színről" - mondta Hajdúnak a színész.
Damu nem először került a rendőrségre, hiszen korábban már többször vádolták tettlegességgel. 2001-ben egyéves börtönbüntetést is kapott, amit ugyan két évre felfüggesztettek, de úgy megverte akkori kedvesét, hogy a hölgynek kiszakadt a dobhártyája, és arccsonttörést szenvedett. A színész ráadásul bezárta a nőt egy lakásba, és ott több órán keresztül bántalmazta. Ezt az esetet el is ismerte Hajdúnak, ahogy azt is, amikor három évvel ezelőtt egy TV2-es buli után egyik kolléganőjével került összetűzésbe, ahol - csakúgy, mint most Tímea esetében - elcsattant egy pofon. "Jelzésértékkel valóban pofon vágtam Tímeát, de nem vertem félholtra, és nem erőszakoltam meg. Csakhogy a korábban történtek miatt elhiszik az emberek, hogy nőverő vagyok, ezért találta ki ezt a történetet Tímea" - mentegetőzött a Jóban Rosszban egykori színésze.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.