Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz féltékeny Jerzyre, Szandika kisebbségi komplexussal küzd, Leonidasz pedig kiosztotta Évát. Ahogy növekszik a létszám, annál jobban elmérgesednek a viszonyok.

Szandinak láthatólag tetszik hálótársa, Jerzy, sőt azt is elkottyantotta a titokszobában, hogy egyszer még "megerőszakolja". Csakhogy a lengyel származású fiú "nem akarja elrontani a barátságot". Ez a legszörnyűbb lerázás, amit egy férfi mondhat. Az őszinteségi rohamban elmondta azt is, hogy Gigi nála a befutó. Alekosznál borult a bili, elege van, hogy csak a csini pofi, a kidolgozott izmok számítanak, nem a jópofaság, az úriemberség. Neki az egyetlen esélye az lehet, hogy "megvásárolja" a lányokat. Kezdtük sajnálni a Villa hősszerelmesét, mert semmi sikerélmény nem érte még villaléte alatt. Bezzeg Gigit és Anikót... Jerzy masszázsa a mennyekbe repítette őket.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Szandika nem érzi jól magát. Azt mondta, hogy túl sok bent a jó nő, eltörpül mellettük, feleslegesen mutogatja magát, mindenkit hidegen hagy. Talán innen eredhet a tököli szöszi plasztikai műtét mániája is. Túl kevésnek gondolta magát mindig is, és valamivel ki akart tűnni társai közül. Szerintünk jófejsége és szókimondása az, ami az összes villabeli lány fölé emeli őt. Továbbra is Szandi a kedvenc, pedig Zsuzsinak is vannak jó meglátásai, gondolatai, csak ahogy Oli mondta: túl sok időnként. Minden mondata "én"-nel kezdődik, kicsit rémisztő ez a magabiztosság. Zsuzsi szerint ő ilyen: először ledózerolja a többieket, hogy felmérje az erőviszonyokat, s aztán mindenki meglátja, milyen az igazi énje, s pozitívan csalódnak benne. Kíváncsiak leszünk.


Leonidaszt, a selymeskedő, konfliktuskerülő pudingot nagyon kiakasztotta Éva azzal, hogy azt mondta neki, nyalizik Lászlónak. Nem láthattuk még ilyennek a görög srácot, kiakadt, hogy ne beszéljen hozzá a lány, nem kíváncsi rá, nem akarja hallani a hangját. Hát ilyet is tud - ezek szerint. Bár biztos, hogy Lászlónak vagy Olivérnek próbált imponálni a műbalhéval, amit megint Éva kapott az arcába. Veszett rossz lehet vele együtt élni. Olivér - bár bocsánatot kért Évától, aki nem felejt - nem tud szemet hunyni a gusztustalan szavak felett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.