John Travolta házasság titkolózás tagadás világsztár homoszexualitás Kelly Preston filmszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész mindent tagad, de a közvetlen barátai és színésztársai szinte kész tényként kezelik John Travolta homoszexualitását.

A Csillagok háborújának Leia hercegnője, Carrie Fisher színésznő szólta el magát régi barátjáról az Advocate magazinnak adott interjújában: hogy John Travolta a fiúkat szereti. Ezek szerint a színész házassága Kelly Prestonnal és a boldognak látszó családi idill, mind csak látszat?

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


"Minket nem zavar, hogy John Travolta meleg" - jelentette ki az igaz barát a magazinban, amikor arról faggatták, ő is csatlakozik-e Travoltához, aki perrel fenyegetett meg egy őt melegnek feltüntető magazint. "Én sosem értettem ezt Johnnal kapcsolatban" - mondta Fisher. -"Tudja, hogy mi mind tudjuk, és hogy nem zavar minket. Egyébként ezzel a megszállott tagadással csak ront a helyzeten. Sajnálom, hogy neki ekkora problémát okoz ez a kérdés."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.