A színész mindent tagad, de a közvetlen barátai és színésztársai szinte kész tényként kezelik John Travolta homoszexualitását.

A Csillagok háborújának Leia hercegnője, Carrie Fisher színésznő szólta el magát régi barátjáról az Advocate magazinnak adott interjújában: hogy John Travolta a fiúkat szereti. Ezek szerint a színész házassága Kelly Prestonnal és a boldognak látszó családi idill, mind csak látszat?

Forrás: [origo]


"Minket nem zavar, hogy John Travolta meleg" - jelentette ki az igaz barát a magazinban, amikor arról faggatták, ő is csatlakozik-e Travoltához, aki perrel fenyegetett meg egy őt melegnek feltüntető magazint. "Én sosem értettem ezt Johnnal kapcsolatban" - mondta Fisher. -"Tudja, hogy mi mind tudjuk, és hogy nem zavar minket. Egyébként ezzel a megszállott tagadással csak ront a helyzeten. Sajnálom, hogy neki ekkora problémát okoz ez a kérdés."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Jockey Ewing a Született feleségekben whiskeyzikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-jockey-a-szuletett-felesegekben-ter-vissza.html Mester Tamás széket rugdosott a pénteki döntőnhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101212-mester-tamas-kulonbnek-erzi-magat.html Hűtlenkedés - Megdöbbentő eredményekhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101125-hutlenkedes-megdobbento-eredmenyek.html Borderline - Betegesen ragaszkodsz hozzá?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101111-borderline-betegesen-ragaszkodsz-hozza.html Milyen bor való a bejgli mellé?http://www.life.hu/bejgli/20101210-milyen-bor-valo-a-bejgli-melle.html Szavazz a bejglire!http://www.life.hu/bejgli/20101206-szavazz-a-bejglire.html Árpa Attila elárulta, mi a jó házasság titkahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101203-arpa-attila-elarulta-mi-a-jo-hazassag-titka.html Édeshármas - Két pasi szívét törte össze!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101127-a-szerelmi-haromszog-csapdajaban.html Ideálokat kergetnek a mai szinglik?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101111-idealokat-kergetnek-a-mai-szinglik.html Az ország legszexibb szexológusahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101126-az-orszag-legszexibb-szexologusa.html