Döbbenet: válik a színészházaspár!

válás Scarlett Johansson Vasember 2 Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010 minden bizonnyal a nagy sztárszakítások éve: alig néhány nappal év vége előtt Scarlett Johansson és Ryan Reynolds jelentették be válásukat.

A színészek három éve járnak együtt, 2008-ban összeházasodtak, és ekkor úgy tűnt, végre lenyugszik a férfifaló hírében álló Scarlett. Házasságuknak azonban most vége: a távolságra hivatkoztak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Hosszas és megfontolt gondolkodás után úgy döntöttünk, véget vetünk a házasságunknak. Sok szeretet volt a kapcsolatunkban, és így is akarjuk befejezni. Tudjuk, hogy nagy kérés, de arra kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben a döntést és a magánéletünket" - kérte a pár a sajtó munkatársait.

A pár egy barátja szerint a Vasember 2 színésznője volt az, aki leginkább szorgalmazta a válást, mert nem bírta elviselni a rengeteg munka miatt az állandó távolságot, és férje, a Nász-ajánlat főszereplője is belement a dologba. "Szinte minden idejüket külön töltötték, alig találkoztak. Egy ideje már érezni lehetett, hogy ez igen boldogtalanná teszi őket" - vallotta a pár közeli ismerőse. Tavaly a színésznő egy interjúban azt is kifejtette, nem igazán van otthon a kapcsolatokban, pláne a komolyakban: "Nem mondom, hogy tudnék bármit is a komoly kapcsolatokról. Nem teszek úgy, mintha értenék a házassághoz annyira, amennyire mások teszik. Nem vagyok én szakértő!"

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.