Kökény Attila az év férfi hangja adósság Megasztár hitelbírálat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár Kökény Attila lett az év férfihangja, mégis hitelkönnyítést kellett kérnie a banktól, mert a svájci frank ingadozása miatt ő sem tudja fizetni a magas törlesztőrészleteket.

Három évvel ezelőtt Kökény Attila úgy érezte, megteheti, hogy lakását lecserélje egy 90 négyzetméteres, kétszobás, 18. kerületi családi házra, ám akkor még nem sejtette, hogy a svájci frank történelmi csúcsokat ér el, és segítséget kell majd kérnie a banktól, hogy biztonságban tudja tartani jelzáloggal terhelt otthonát.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Kökény Attilához nem ömlik úgy a pénz, ahogy kellene, főleg, hogy az elmúlt hónapokban dolgozni sem tudott a Megasztár miatt, így családját addig közeli hozzátartozói és barátai tartották el. Az énekes nem tagadta, hogy a tehetségkutató által jött hírnév megdobta a fellépti díját, ám mint mondta, így sem keresne eleget ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudja fizetni a vélhetően több tízmillió forintos hitel törlesztőrészleteit.


szólj hozzá: kökény attila


"Volt egy kisebb lakásom, azt eladtuk, hogy tudjunk venni egy családi házat, de így is hitelt kellett felvennünk az otthonunkra. Majdnem a duplájára nőtt a svájcifrank alapú hitelem azóta, amióta felvettem" - mesélte a Blikknek az év férfihangja. "Hitelkönnyítést kértem a banktól, ami azt jelenti, hogy két évig csak a felét kell fizetnem a hitelnek, de ennek az az ára, hogy 30 év helyett 32 évig kell törlesztenem. Hál' istennek most írtam alá a papírokat, mert ilyenkor újra szerződni kell, közjegyzőnél is jártam" - mondta a 2010-es Megasztár legjobb férfi énekese. Hiába nehezedik a vállára harmincévnyi törlesztőhitel súlya és hiába visszafogott a család karácsonya, Kökény Attila bizakodik; úgy hiszi, jövőre már minden jobb lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.