Hétvégi horoszkóp - december 24-26.

Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosnak tartania kell a száját, a Nyilasnak a családjára kell koncentrálnia. Számodra mit tartogat a karácsonyi hétvége?

iStockPhoto
iStockPhoto


KOS


Vedd elő a nyugodtabb énedet, aki mindent tízszer átgondol, mielőtt kiejtené a száján. Főleg vasárnap, amikor olyan rokonok esnek be, akiket már régen nem láttál, és egy félreérthető mondat rosszul eshet neked. Próbálj meg higgadt maradni.
Hétvégi tipp: Ne feledd, a karácsony a szeretet ünnepe! Cselekedj hát e szerint a mai napon, még akkor is, ha nagyon fáradt vagy.


BIKA

Az utóbbi napok kicsit leszívták az energiádat, de újratöltekezhetsz szombaton, amikor semmi teendőd nincsen azon kívül, hogy a szeretteidre figyelj. Gyönyörködj az új karácsonyi kiegészítőkben, és ne foglalkozz semmivel magadon és a családon kívül.
Hétvégi tipp: Jó dolog kapni, de adni is. Azt a rengeteg törődést, amit a szeretteidtől kapsz, viszonozd. Ma mindenféleképpen!


IKREK

Imádod, ha nagy a nyüzsgés körülötted, ezért szeretni fogod mind a szombatot, mind a vasárnapot. Készülj fel rá rendesen, mert az érzelem és a romantika sem marad ki, így egy tökéletes hét végét zárhatsz este, egy olyat, amilyenre már régóra vágytál.
Hétvégi tipp: Este tegyél az asztalra gyertyát, gyújtsd meg, és közösen fogyasszatok el a finom vacsorát kellemes zene és egy jó bor társaságában.


RÁK

Bár vannak rokonok, akiket meg kell látogassatok, összességében jó hétvégéd lesz, mindenre jut majd időd. Tudsz majd a szeretteiddel is foglalkozni és magaddal is, sőt, még a pihenés sem fog kimaradni. Semmi feszkó, ami jót tesz a ráncaidnak.
Hétvégi tipp: ugye milyen jólesik, ha az embert kényeztetik, és ha a szerettei körében van? Értékeld és élvezd a mai napod: sok jóban lesz részed.


OROSZLÁN

Nem sok időd lesz az édes semmittevésre, mivel több rokont is beszerveztetek. Akár bánod már, akár nem, állj a dologhoz pozitívan, hacsak nem akarod, hogy a fa mellett veszekedjetek. Kinek hiányzik az karácsony másnapján?
Hétvégi tipp: Egyik családtagod, akire nem is gondolsz, jó tréfát eszelt ki ellened. Szereted a meglepetéseket, ezért élvezni fogod a szombat estét.

iStockPhoto
iStockPhoto

SZŰZ

Mivel olyan előrelátó voltál az előkészületek során, most nem lesz gond, hogy egy váratlan vendég is betoppan hozzátok. Fogadd szeretettel, és kapd elő azt a pluszajándékot, amit már korábban megvettél, mintha csak megérezted volna, hogy szükség lesz rá.
Hétvégi tipp: A vasárnapod töltsd inkább otthon, és karácsony ide vagy oda, pihenj egyet. Egy a lényeg, a szeretteid körülötted legyenek.

MÉRLEG

Tarts ki. A szombati napon még a család ostromolhat, de a vasárnap kellemesen és nyugalomban fog telni. Jó, ha együtt van a család, de azért kell a pihenés is, igaz? Fújd ki magad és hagyd, hogy végigjárjon az elégedettség érzése.
Hétvégi tipp: Ez lesz a legjobb hétvégéd, ami az utóbbi időszakban megadatott. Használd ki, és élvezd minden pillanatát.


SKORPIÓ

Mivel gondosan terveztél meg mindent, örömödet semmi sem fogja beárnyékolni. Talán egy kis apróság vasárnap, de azzal nem is kell foglalkozni. De még az is lehet, hogy észre sem fogod venni, annyira el vagy foglalva a szeretteiddel.
Hétvégi tipp: Ha mégis felbosszant valami, foglalkozz az egyik családtagoddal, hogy hamar elhessegesd a felhőt, ami beárnyékolja a napod egy részét.


NYILAS

Folyamatosan csak egy emberre koncentrálsz, pedig a családnak több tagja is van. Jó lenne, ha legalább szombaton vagy vasárnak szentelnél nekik is egy kis figyelmet. Ha nem mész el hozzájuk, legalább hívd fel őket.
Hétvégi tipp: A telefon is megteszi, hiszen nem ez a lényeg. A fontos, hogy eszedbe jussanak mások is. Neked se esne jól, ha a szeretet ünnepén megfeledkeznének rólad, ugye?

iStockPhoto
iStockPhoto


BAK

Mozgalmas lesz a hétvégéd, bár szerencsére ezúttal nem munkával fog telni. Csak a család és a barátok lesznek körülötted, csupa olyan emberek, akik szeretnek és akiket te is szeretsz. Egyik barátod még meg is fog lepni téged.
Hétvégi tipp: Ha vendégséget vársz, alaposan nézz körül, minden a helyén van-e. Mivel maximalista vagy, egy kis apróság miatt is felbosszanthatod magad.


VÍZÖNTŐ

Nem ezen a hétvégén kellene tiszta vizet önteni a pohárba, igaz? Sem az idő, sem az alkalom nem megfelelő, ezért napold el, bármit is szeretnél most tisztázni. Ezen a két napon csak a szeretettel és a jóval foglalkozz, söpörd félre a többit.
Hétvégi tipp: Ha nem te, hanem valaki más tereli kényes témára a beszélgetést, finoman jelezd neki, hogy talán nem most kellene.


HALAK

Kedvességed határtalan, és ezért annyi mindent vállaltál be, hogy most alaposan elfáradtál. De ez a fáradtságérzés kellemes, sokkal jobb, mint 20 órai munka után, ugye? Azért vasárnap hagyj egy kis időt pihenni magadnak. Esetleg vond be ebbe a szeretteidet is.
Hétvégi tipp: Együtt minden sokkal kellemesebb! Rendezz például egy társasjátékpartit, ami épp olyan kikapcsoló, mint egy masszázs.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.