Dráma: VV Olivér holtan találta az édesanyját!

halál VV Olivér Való Világ 4 titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült a ValóVilág nagy játékosának szörnyű titka: Olivér kamaszkorában pár napra a Balatonra szökött bátyjával, azonban mire visszaértek, anyjuk már halott volt.

Olivér hiába játszik magabiztosan, könnyeit sokszor nem tudja elrejteni, és előtör belőle az érzékenyebb énje. A stratéga, aki keményebbnek szeretne tűnni, mint amilyen valójában, nagy terhet cipel a vállán. Búcsú nélkül, 16 évesen elszökött ugyanis pár napra a Balatonra, nem is sejtve, hogy milyen tragikus vége lesz a rövid nyaralásuknak. "Mire a kalandos kiruccanásból visszatértek, a testvérek már csak anyjuk kihűlt testét találták meg"- mondta Oli egyik barátja a Borsonline-nak.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Még ma sem beszél szívesen a történtekről Olivér, hiszen nagyon bántja, hogy el sem búcsúzhatott édesanyjától. Ez a szörnyű teher azóta nyomja a vállát, amit csak barátnője odaadó szerelme tud enyhíteni néha. "Olivér tizenhat éves korában elvesztette az édesanyját, ezt azóta sem tudta feldolgozni" - erősítette meg Enikő, a villalakó barátnője. "Édesapjával és testvérével nagyon szoros a kapcsolatuk, én is nagyon jóban vagyok velük, mindennap beszélünk egymással, de a barátok is tartják bennük a lelket. Két éve találkoztunk Olivérrel, azóta sülve-főve együtt vagyunk, négy napnál többet még sosem töltöttünk el egymás nélkül. Nagyon nehéz azt látnom a tévében, hogy szomorú, és nem tudom megvigasztalni" - magyarázta a barátnő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.