anyaság X-Faktor Heim Pál Gyermekkórház szülés Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik legnépszerűbb énekesnője három éven belül kisbabát szeretne.

Janicsák Veca nemrég a Heim Pál Gyermekkórházba látogatott, hogy lelket öntsön kis beteg rajongóiba. Veca mesésen énekelt, közös képeket készített az apróságokkal, de azt is elárulta, hogy miért állnak hozzá nagyon közel a gyermekek.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


"Tizenhárom éves lehettem, amikor a szomszédunkba költözött egy holland házaspár három pici gyerkőccel. Sokat voltam velük, játszottunk, s én vigyáztam rájuk. Nagyon korán megtanultam mindent: pelenkázni, öltöztetni, etetni, úgyhogy az anyaszerepre már régen felkészültem. Gyerekként ráadásul mindig azt hajtogattam, hogy én 'operanő', 'popnő' és édesanya leszek, ha felnövök. Huszonnégy éves koromra terveztem, hogy gyermekem lesz, most huszonegy vagyok, nem akarok lekésni róla. A verseny alatt valóban nem volt senkim, s egyelőre most sincs. Csak próbálkozások vannak, amelyekből egyelőre nem tudhatjuk, mi alakul majd ki, remélem, a következő szerelem az utolsó lesz" - mesélte Veca a Borsnak, aki kétségkívül sokkal érettebb a koránál.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.