Az X-Faktor egyik legnépszerűbb énekesnője három éven belül kisbabát szeretne.

Janicsák Veca nemrég a Heim Pál Gyermekkórházba látogatott, hogy lelket öntsön kis beteg rajongóiba. Veca mesésen énekelt, közös képeket készített az apróságokkal, de azt is elárulta, hogy miért állnak hozzá nagyon közel a gyermekek.

fotó: Mudra László


"Tizenhárom éves lehettem, amikor a szomszédunkba költözött egy holland házaspár három pici gyerkőccel. Sokat voltam velük, játszottunk, s én vigyáztam rájuk. Nagyon korán megtanultam mindent: pelenkázni, öltöztetni, etetni, úgyhogy az anyaszerepre már régen felkészültem. Gyerekként ráadásul mindig azt hajtogattam, hogy én 'operanő', 'popnő' és édesanya leszek, ha felnövök. Huszonnégy éves koromra terveztem, hogy gyermekem lesz, most huszonegy vagyok, nem akarok lekésni róla. A verseny alatt valóban nem volt senkim, s egyelőre most sincs. Csak próbálkozások vannak, amelyekből egyelőre nem tudhatjuk, mi alakul majd ki, remélem, a következő szerelem az utolsó lesz" - mesélte Veca a Borsnak, aki kétségkívül sokkal érettebb a koránál.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Natalie Portmant eljegyezték, és gyermeket várhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-natalie-portmant-eljegyeztek-es-gyermeket-var.html Király L. Norbi ellen fordult az apja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-apja-miatt-esett-ki-kiraly-l-norbi.html Susan Boyle üzent Szíj Melindánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101227-susan-boyle-uzent-szij-melindanak.html Babahoroszkóp: A csillagok megmutatják, hogyan bánj a kisbabáddal!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20101223-babahoroszkop-tunemeny-vagy-forgoszel.html Nagy szerelmi horoszkóp 2011-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101228-nagy-szerelmi-horoszkop-2011re.html Csoda! 73 dekásan született és életben maradthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20101222-csoda-73-dekasan-szuletett-es-eletben-maradt.html