Sarka Kata örökbefogadás szülés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata kétgyermekes szülőkként felhőtlenül boldogok, de elárulták, voltak nehéz pillanatai az utóbbi éveknek: és szóba került egy harmadik csemete is.

A pár mindkét gyermeke császármetszéssel jött a világra, így nem csoda, ha Péternek és Katának is voltak félelmei, különösen akkor, amikor a második baba, Dávid érkezésekor komplikációk léptek fel. "Nem sokkal azután, hogy hazajöttünk a kórházból, Kata borzasztóan fájlalni kezdte a hasát. Kiderült, hogy az egyik varrat begyulladt. Próbáltam elhessegetni a gondolatot, mi lesz, ha itt maradok a két gyerekkel egyedül..." - mesélte Hajdú Péter a Hot! magazinnak.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Péter azt is elárulta, nagyon fontosnak tartja, hogy gyermekei valós családmodellt lássanak maguk előtt: "Kata szülei követendő példát mutatnak, ők huszonöt éve együtt vannak. Úgy szeretném, hogy a gyerekeinknek legyen apjuk is, anyjuk is, hogy tudják, milyen szeretetben, békében felnőni!" - mesélt vágyairól a műsorvezető.

Az újdonsült apuka beszélt arról is, hogy bár imádja gyermekeit és abortuszellenes, több csöppséget egyelőre nem terveznek. "Ki tudja, mi lesz tíz év múlva. Kata még csak huszonnégy éves, én harmincöt vagyok. De ennyi egyelőre elég, kettőt biztosan el tudunk tartani" - mondta Péter.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Neje, Kata azonban kicsit más nézőponton van - ő ugyanis gyakran gondol egy harmadik csemetére. "Peti nem szereti, ha erről beszélek, de én szeretném, ha lenne egy harmadik. Szülni nem akarok már, de bármikor örökbe fogadnék egyet. Annyira tudnám szeretni, mintha a sajátom lenne. A szüléstől óckodom, annyira kemény volt két terhesség egymás után" - vallotta a fiatal édesanya.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.