Janicsák Veca: Ezt a fiút nagyon szeretem!

X-Faktor Takács Nikolas Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legjobb női hangja szoros napirendet követ, de családját és a magánéletét sem hanyagolja el.

Vecát jelenleg nővére, Regina menedzseli és támogatja mindenben. Az énekesnő naphosszat fotózásokra, tévéfelvételekre, interjúkra és tárgyalásokra jár, de láthatóan mindketten nagyon élvezik a pörgést, és nagyszerű párost alkotnak együtt.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Az énekesnő bevallotta azt is, előfodult már, hogy padlóra került, és nem tudta, van-e értelme folytatnia az éneklést. "A Csillag születik után én is magam alá kerültem, de az csak pillanatnyi volt, hiszen nekem hihetetlen hitem van az emberekben. Ebből erőt tudtam meríteni" - vallotta Veca az RTL Klubnak.

A fiatal énekesnő azt is elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor valóban megértette, hogy a siker titka nem az állandó megfelelési kényszer és a makulátlan előadásra való törekvés. "Annyira tökéletesen akartam énekelni... Azt hittem, a tökéletesség az út a sikerhez, annak ellenére, hogy egész életemben azt reklámoztam, a tökéletelenségnél nincs szebb dolog. A második párbajnál értettem meg, mi is ennek az értelme." Az énekesnő és a három döntős fiú - Csaba, Nikolas és Norbi - sikere megkérdőjelezhetetlen: ma ők uralják a hazai slágerlistákat, megelőzve Ákost és Lady Gagát is. Veca beszélt arról is, hogyan érez valójában egykori csapattársa iránt. "Igen, ez a Nikolas-ügy sokszor felmerül. Csak annyit mondok, hogy én ezt a fiút nagyon-nagyon szeretem!"

http://www.youtube.com/v/ZyHcTEN7zmw?fs=1&hl=hu_HU

Veca azt is többször elmondta, hogy hamarosan családot szeretne, de a jövendőbelije személye még számára is kérdéses. "Nem zárkózom el semmitől. Ha jönnie kell, akkor jönni is fog. Mellém olyan férfi kell, aki több, jobb, okosabb nálam, akire fel tudok nézni, akinek lehetek a rózsa a gomblyukában, nem pedig fordítva. Hogy legyen egy férfi, aki, amikor már minden kártyavár összedől, odajön, és újraépíti az egészet" - vallotta az aranytorkú éneksnő a Hot! Magazinnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.