Vastag Csaba boldog házasságra vágyik!

X-Faktor Vastag Csaba énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor jóképű győzteséről sokan azt gondolták a nézők közül, hogy egy nőfaló. Csaba azonban egyáltalán nem az a csapodár férfi, akinek a külseje alapján látszik.

Amikor az X-Faktor válogatásán Vastag Csaba a produkciója alatt puszit nyomott Keresztes Ildikó arcára, voltak, akik pusztán csak a nagyképű énekest látták a fiúban. A döntők során Csaba a mentorok és a sok gyakorlás segítségével elhagyta a klisék és irritáló mozdulatok nagy részét - a győzelmet is minden bizonnyal ennek köszönhette.

http://www.youtube.com/v/TFLj9223JE8?fs=1&hl=hu_HU


Csaba közel sem az a nőcsábász férfi, mint akinek gondolnánk: évek óta komoly párkapcsolatban él, és számára etalon a szülei, Márta és Sándor nagyszerű, évtizedek óta tartó házassága. Az énekes hisz a sírig tartó szerelemben, hiszen jó példát lát maga előtt. "Számunkra nagyon fontos a család, az együttlét. Jó példát látunk a szüleinktől. Azt, hogyan kell konfliktushelyzeteket kezelni, szabadon szeretni, hogy ne kelljen szigort alkalmazni. Jól neveltek minket, számomra az ő példájuk a követendő. Az a célom, hogy úgy éljek, mint a szüleim. Hiszek abban, hogy megtaláljuk a párunkat, és boldogságban leélhetünk vele egy egész életet" - mesélt Csaba a házassággal kapcsolatos nézeteiről a Hot! Magazinnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.