VV Szandika féltékenység VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika távozott a ValóVilágból, de búcsúja igen hangosra sikeredett. A nagy kérdés most már csak az, mihez kezd a plasztikcica az ismertséggel... 

A Blikk megtudta: volt idő, amikor a plasztikcica a szemétégető mellett árulta a testét. "Nem tagadom, valóban volt olyan időszak az életemben, amikor én is kijártam oda, és prostituáltként éltem. Iszonyatosan elkeseredett időszak volt, pénzem nem volt, és az állandó szeretethiány is eluralkodott rajtam. De szerencsére hamar észbe kaptam, és két hét után otthagytam az egészet" - mondta Szandika, aki soha többé nem térne vissza az ősi mesterséghez.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Szandi vallja, hogy a villabeli hónapok alatt rengeteget tanult - önmagáról és az életről egyaránt, és már sokkal jobban megbirkózik hangulatingadozásaival is: "Öt év tapasztalatát szedtem össze az elmúlt három hónapban. Én is meglepődöm azon, hogy már képes vagyok parancsolni önmagamnak, visszafogni az indulataimat, használni a szavak erejét, és nem utolsósorban nagyszerű barátokat szerezni" - mondta a Blikknek Szandi.

Azt azonban még a szilikoncica sem tudja biztosan, hogy visszatér-e egykori munkahelyére, a sztriptízbárba. "Szeretek táncolni, talán vissza is mennék dolgozni. De kizárólag a nagy színpadra, hogy mindenki engem nézzen!" - vallotta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.