Szandika beleszeretett Gombi barátjába

szex VV Gombi VV Szandika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV plasztikcicája alig egy hete jött ki a villából, de máris szerelmes lett. Választottja pedig nem más, mint Gombi egyik jó barátja. A fiúval állítólag már össze is költözött a huszonegy éves lány.  

"Lacinak hívják, és nagyon kigyúrt, nagyon tetovált, és nagyon vagány. Szóval pont az én esetem. Ugyanakkor kedves is, azt hiszem, a sors akarta, hogy mi egymásra találjunk." - mondta a Blikknek Szandika.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Gombi hozott pár fotót magával a villába a barátairól. Laci azonnal megtetszett, de nem gondoltam, hogy ő is ugyanígy érez. De amikor kijöttem a villából, megszerezte a számomat, és felhívott. Azonnal egymásra hangolódtunk, pár napja pedig már együtt is lakunk." - mesélte a szőkeség, aki a párbaja alkalmával még azért aggódott, hogy szállásadója, Sanyi szerelmes lett, így fedél nélkül marad. Akkor kiderült, hogy szó sincs erről, most mégis ő hagyta ott Sanyit.

"Sanyi örül, ha én boldog vagyok. Persze félt is egy kicsit, de rá mindig számíthatok, nekem az ő otthonába­n mindig lesz helyem." - vallotta a plasztikcica.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.