Hatalmas égés! Kifújolták Gigit élő adásban a múltja miatt!

VV Éva szexvideó VV Gigi Törtető VV Olivér Való Világ 4 VV Szandika párbaj VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika nem bírt magával a néző téren: miközben Évának drukkolt, azzal a lendülettel Giginek osztotta az észt. A plasztik cica csupa csoda száját képtelen volt lakat alatt tartani, így ahelyett, hogy Éváért szorított volna, ő hébe-hóba Rácz hugicának pirított oda.

Pont ilyen botrányos hangulatú párbajra számított mindenki, mint amit láthattunk vasárnap este a két vadorzó lánytól. Tűz és víz csatája zajlott a VV4 történetének nyolcadik párbaján. A stúdióban ülő közönség feszült és izgatott volt, nem mellesleg hihetetlen hangi adottságuk volt. Éva rajongó tábora vitte a prímet: simán leüvöltötték Ráczék pereputtyát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A Törtető lány mellett egykori villabéli kebel barátnője, Szandika is letette voksát, aki adás közben már-már túljátszotta szerepét, és álhisztivel szurkolt a felrobbant hajú lánynak. A plasztikcica nem volt képes elvonatkoztatni Gigi álszentségétől és képmutatásától, hiszen ő már átlát a szitán, így mikor Rácz hugica bort ivott és vizet prédikált, Dika apait-anyait beleadva szurkapiszkált oda.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az első felvonásban a villa amazonja még a villában az értékeiről szónokolt, amire Szandika személy szerint nem kíváncsi és unalmasnak tartja. Majd amikor az őszinteség fogalmáról regélt Gigi, arra csak annyit szólt a szilikon csoda: "Ebben nem lennék 100%-osan biztos" -célozva a lány kinti életére- végül a párbaj alatt azt hangoztatta: "Gigi hazamész!". Természetesen a közönség sem tétlenkedett: a lány erotikus múltját többen a szájukra vették, így a "pornó" szóból nem volt hiány a stúdióban. A hab a tortán mégis az volt, amikor a párbaj alatt Éva közölte Gigivel, hogy lejáratja magát. Ekkor Szandibandi anyatigrisként Évát védelmezve kijelentette: "Lejáratta már ő saját magát, nyugodj meg Éva...". -újabb célzást téve a vereséget szenvedő művésznő erotikus világára.

Forrás: Mudra László [origo]
Forrás: Mudra László [origo]

Az idegesség és tollászkodás ellenére a szőke ciklon nyugodtan hajthatta álomra fejét, ugyanis a nézők szavazata alapján 51 százalékkal Éva térhetett vissza társai közé, a maradék 49 százalékkal Gigi csak Leányfaluig juthatott el.



/1104/VV4_p201144115253




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.