Szandika nem bírt magával a néző téren: miközben Évának drukkolt, azzal a lendülettel Giginek osztotta az észt. A plasztik cica csupa csoda száját képtelen volt lakat alatt tartani, így ahelyett, hogy Éváért szorított volna, ő hébe-hóba Rácz hugicának pirított oda.

Pont ilyen botrányos hangulatú párbajra számított mindenki, mint amit láthattunk vasárnap este a két vadorzó lánytól. Tűz és víz csatája zajlott a VV4 történetének nyolcadik párbaján. A stúdióban ülő közönség feszült és izgatott volt, nem mellesleg hihetetlen hangi adottságuk volt. Éva rajongó tábora vitte a prímet: simán leüvöltötték Ráczék pereputtyát.

Fotó: Mudra László [origo]

A Törtető lány mellett egykori villabéli kebel barátnője, Szandika is letette voksát, aki adás közben már-már túljátszotta szerepét, és álhisztivel szurkolt a felrobbant hajú lánynak. A plasztikcica nem volt képes elvonatkoztatni Gigi álszentségétől és képmutatásától, hiszen ő már átlát a szitán, így mikor Rácz hugica bort ivott és vizet prédikált, Dika apait-anyait beleadva szurkapiszkált oda.

Fotó: Mudra László [origo]

Az első felvonásban a villa amazonja még a villában az értékeiről szónokolt, amire Szandika személy szerint nem kíváncsi és unalmasnak tartja. Majd amikor az őszinteség fogalmáról regélt Gigi, arra csak annyit szólt a szilikon csoda: "Ebben nem lennék 100%-osan biztos" -célozva a lány kinti életére- végül a párbaj alatt azt hangoztatta: "Gigi hazamész!". Természetesen a közönség sem tétlenkedett: a lány erotikus múltját többen a szájukra vették, így a "pornó" szóból nem volt hiány a stúdióban. A hab a tortán mégis az volt, amikor a párbaj alatt Éva közölte Gigivel, hogy lejáratja magát. Ekkor Szandibandi anyatigrisként Évát védelmezve kijelentette: "Lejáratta már ő saját magát, nyugodj meg Éva...". -újabb célzást téve a vereséget szenvedő művésznő erotikus világára.

Forrás: Mudra László [origo]

Az idegesség és tollászkodás ellenére a szőke ciklon nyugodtan hajthatta álomra fejét, ugyanis a nézők szavazata alapján 51 százalékkal Éva térhetett vissza társai közé, a maradék 49 százalékkal Gigi csak Leányfaluig juthatott el./1104/VV4_p201144115253VV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv4-parbaj-botranyos-hangulatban-versengett-gigi-es-eva.html VV Esküvő: Gombi megkérte Picúr kezéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv-eskuvo-gombi-megkerte-szerelme-picur-kezet.html Elindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.html Szexbomba az Alekoszért küzdő hölgyek közötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-vv4-szexbomba-az-alekoszert-kuzdo-holgyek-kozott.html VV Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-gigi-a-villaban-jerzynek-vallott-hogy-a-testebol-el-de.html Ördög Nórát sokkolta Stohl büntetésehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-ordog-norat-sokkolta-stohl-buntetese.html Fiatal lányok idős sztárok oldalánhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110330-fiatal-lanyok-idos-sztarok-oldalan.html Döbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.html