VV Éva VV Alekosz VV Anikó balhé VV Jerzy Való Világ 4 kiválasztás párbaj taktika VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a kilencedik kiválasztás napja: eldőlt, hogy a villalakók a cél előtt Bécit küldik a csatába. Vele nem akarnak tovább együtt élni társai, vagy legalábbis nem szeretnék, hogy az elképesztő nyereményt megkaparintsa. 

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Béci megy párbajozni

A villalakók úgy döntöttek, hogy Bécivel nem szeretnék továbbra megosztani a hálószobát, így a zöld kendő Rácz úr kezére került, aki számított erre a döntésre. Éván kívül - mivel ő védett volt - mindenkire rákerült egy zöld korong, végül Alekosz döntötte el a kényes szituációt, ő volt az, aki feltette az i-re a pontot. Ügyes taktika volt, hiszen társát, pontosabban a törtető lányt védelmezte döntésével, hogy a finálé előtt ki ne essen a csabai csaj. Egyébként nagy valószínűséggel Béci nem fogja a görög okostojást kihívni, így egy hozzá közel álló ember lesz a párbajellenfele: Anikó vagy Jerzy.

Új lakó érkezett

Új villalakó érkezett a dzsungellakók közé. Az új jövevény érkezésének hírét mindenki másképp fogadta. Éva vendégszeretete űberelhetetlen volt, még a nagy ölelés se volt meg, a törtető lány már az összes jelet rápakolta. Alekosz a séróját igazgatta, ő biztos volt benne, hogy egy újabb nőnemű lakó állít be. Majd az új vendég szó szerint halálra lett ítélve, a kakas valószínű nem sokáig fog kotkodácsolni a játékosok fülébe.

A lakók valószínűleg jobban örültek volna, ha a kakas helyett Olivér áll a villa ajtajában, ami az esti szavazás után nem is olyan lehetetlen. A legtöbb néző ugyanis arra voksolt, hogy a vagány srác hiányzik legjobban a ValóVilágból az eddig kiesett játékosok közül. Belső információink szerint Olivér már tárgyal a műsor készítőivel.


A villalakók már utálják a dzsungelhetet

A dzsungellakók kezdik megelégelni a környezetet, ahol már lassan egy hete élnek, és elegük van a bátorságpróbákból is, amihez Anikónak nem volt szerencséje. A lányok utálják, hogy nem tudnak adni magukra, nincs fürdés, se smink, se hajmosás. Anikó már attól tart, hogy sminkelési technikáját is elfelejti. Béci szerint viszont a csajok smink nélkül is szépek.

Extra ajándékok, kényszermosoly

Minden nap van jutalomjáték illetve bátorságpróba. A jutalomjáték lényege, hogy különböző feladatok alapján extra kincshez jussanak. Az eddigi ládikókba elég csekély mennyiségű javak kerültek elő. Ezúttal húsz dolgot ajánlottak fel, amire Éva felbuzdult. Ismét bravúrosat alakítottak a fiatalok, ám a kincses láda tartalma megint nudli volt.

Anikó a bátorságpróbán

A nézők szavazata alapján ezúttal a Napraforgónak kellett leküzdeni a félelmeit. Ani Bécit választotta segítő társának. Ahogy a tettek mezejére lépett, a rosszkislány reszketett, mint egy nyárfalevél. A fekete szépségnek fürdőruhára vetkőzve be kellett mászni egy akváriumba, és az ő utasítására Béci a különböző csúszómászókat eresztette rá. Ezen a feladaton sajnos elvérzett a kitartó lány. Ezzel a kakas sorsa is megpecsételődött.

Anikó és Béci barátok lettek

Mielőtt álomra hajtották volna a fejüket a dzsungellakók, előtte ismét a tűz köré ültek, és egymás esélyeit latolgatták a végső győzelemre. A túlélők firtatták egymás erősségeit és gyengésségeit, pontosabban azt, hogy ki miért nyerhetné meg a VV4-et. Majd Anikó a bátorságpróba után pityeregve ajánlotta fel barátságát Bécinek, amiért maximálisan átérezte helyzetét. Természetesen ez a jelenet okot adott Alekoszéknak arra, hogy társait újra kibeszélhessék.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.