Mila Kunis Justin Timberlake szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete szakított kedvesével, Jessica Biellel, a szívtipró énekes-színész minden héten más szépséggel mutatkozik.

Március elején a sármos énekes és Jessica Biel többéves románca véget ért, rá pár napra azonban már az újdonsült hollywoodi csillaggal, Mila Kunis színésznővel pózolt a fotósoknak a zenész. Őket a közös mozi - Barátság extrákkal - hozta össze, de bennfentesek a filmforgatás során azt vallották, hogy igencsak izzott a fiatalok között a levegő. Mila azonban most a felívelő karrierjére koncentrál, így Justin rövid úton lapátra került.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Néhány nappal ezelőtt Justin ismét beújított: Olivia Wilde színésznővel randevúzott. "Csak barátok vagyunk, és már annak is ezer éve" - vallotta közösségi oldalán a szépség, aki nemrég zárta le nyolcéves házasságát. A randi szemtanúi szerint azonban közel sem baráti összejövetelről volt szó. "Biztos, hogy randiztak. Táncoltak, és összebújva beszélgettek. Egész álló este csak egymással voltak elfoglalva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.