VV Jerzy vetkőzés Chippendale-fiúk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is tudtuk, hogy Jerzy a testéből élt - most azonban pikánsabb részletek is napvilágra kerültek.

A villa szépfiúja sosem tagadta, hogy a luxusbörtönbe költözése előtt vetkőzéssel kereste a kenyerét. Arról viszont nem sokat beszélt, hogy igen sikeres volt a chippandale-szakmában.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A Blikknek a következőket vallotta egy férfi, aki egyszer, egy leánybúcsún ismerkedett meg Jerzyvel: "Két évvel ezelőtt egy leánybúcsú alkalmával találkoztam Jerzyvel. A kolléganőm kért meg arra, hogy én is részt vegyek a chippendale-show-n, és néhány fotóval örökítsem meg számára az eseményt. Férfiként életemben először láttam ilyen műsort, de megmondom őszintén, hogy nagyon profi előadás volt. Jerzy közel kétórás műsorral készült, és a lányok minden kérését teljesítette. Ha jól emlékszem, ötvenezer forint körüli összeg volt a tarifa, amiért cserébe elég hosszan vetkőzött. Ráadásul mindent ledobott magáról, de úgy beszéltük meg, hogy teljesen meztelenül nem csinálok róla képet" - mondta a férfi, aki még pikánsabb részleteket is mesélt a napilapnak.

"Tejjel öntötte le magát, hogy az ara számára egy kicsit izgalmasabbá tegye a műsort. Ennél tovább azonban nem volt hajlandó elmenni, vagyis Jerzy nem kedvezett a hölgyeknek szexuális szolgáltatással egy kis pluszpénz reményében, annak ellenére sem, hogy anyagi helyzetén sokat javított volna" - mesélte a férfi.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Jerzy ezeken a munkákon kívül is köztudottan a testéből élt. Egy alkalommal a fiú kamera előtt kényeztette magát, de szerelme, Gigi elmondása szerint az kényszerhelyzet volt. "Jerzy beszélt nekem arról a fotózásról, igaz, azt nem árulta el, hogy a kamera is vette, ez egy kicsit meglepett, amikor kijöttem a villából, de tudom, hogy akkor nagy szüksége volt a pénzre. Éppen közeledett a karácsony, nagyon szerette volna meglátogatni az édesanyját, és valami ajándékot venni neki. Ezért vállalta el azt a filmet" - mondta a Blikknek korábban Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.