Madonna lánya a sofőrjükkel kavar?

szex Lourdes Madonna sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lourdes Leon élete nem könnyű. Popsztár édesanyját, Madonnát az egész világ ismeri, és amíg a díva a saját életét egyengeti, addig nincs aki törődjön kamaszodó lányával.

Nemrég láttak napvilágot azok a képek, melyeken Madonna lánya, Lourdes és a sofőrjük igen intim közelségben vannak. A férfi feladata a fiatal lányt fuvarozni, védeni a rajongól elől - de félő, hogy ez a sok figyelem Lourdes kárára válik. Állítólag a sofőr sokkal többet érez a lány iránt, mint kellene, és Lourdes is könnyen bele tudna szeretni.

AFP
AFP

Madonna szeme fénye mindig hangoztatta, hogy éretlennek tartja a vele egyidős fiúkat, de az is fontos szempont, hogy Lourdes előtt nem volt igazi apakép. Ráadásul Madonna mostanában csak két kisgyermekével foglalkozik, lányát elhanyagolja - éppen abban a korban, amikor a legjobban befolyásolható. Ha pedig azt nézzük, hogy Madonna fiatal kora óta színes és szabados szexuális életet él, akkor senki sem lepődne meg, ha Lourdes Leon is ezt az utat választaná.

A tizennégy éves lány egyébként igen önálló: segít anyjának a közös kollekciójuk tervezésében - aminek bemutatója igazán sikeres volt hónapokkal ezelőtt. Madonna többször nyilatkozta már, hogy nem lenne ellenére, ha lánya a showbiznisz világában találná meg a hivatását - erre pedig minden lehetősége adott. De azt érdemes lenne szem előtt tartani, hogy egy sebezhető, egész életét a reflektorfényben élő kamasz lányra jobban oda kellene figyelni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.