Kalifornia egykori kormányzója és felesége külön folytatják életüket!

Terminátor Arnold Schwarzenegger válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt év után Kalifornia kormányzója, az egykori szuperhős, Arnold Schwarzenegger és neje, Maria Shriver válni készülnek.  

A pár a napokban tette közzé válásuk tényét. "Továbbra is együtt gondoskodunk majd a négy gyermekünkről. Mindkettőnk számára ők a legfontosabbak az életünkben. Alaposan átgondoltuk és meghoztuk a döntésünket, ehhez pedig sem nekünk, sem a családunknak és a barátoknak nem lesz hozzáfűznivalójuk. Szeretnénk kérni a média és a rajongók megértését, és azt, hogy tartsák tiszteletben a döntésünket" - vallotta egy sajtóközleményben a válófélben lévő házaspár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Terminátor-filmek sztárja és Shriver 1977-ben, egy teniszmérkőzésen találkozott először egymással, majd 1986-ban házasodtak össze. A hatvanhárom éves Arnold Schwarzenegger visszatérni készül a filmszakmába: három új mozira szerződött le nemrég.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.