Szerelem a legfölsőbb szinteken párkereső műsor szex valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigitta szerelmet vallott Alekosznak az álomszerű randevún, majd miután felébredt, kibújt belőle a zöld szemű szörnyeteg. Ki akarja sajátítani magának a görög hódítót, s képtelen elviselni a többi nővel való flörtölést.








Olga továbbra sem harcol

Eljött az erőnléti játékok ideje is, ezúttal nem a szépség, az ész, vagy az értelem állt a középpontban, hanem a kitartás. A piszkos fantáziájú emberek ne örüljenek, nem iszapbirkózásról van szó. Pusztán magassarkúban való guggolás. Majd egy utolsó izzadás a medence közepén, és a győztes Brigitta, akinek nyereménye egy randevú a görög félistennel. Olga ismét feladta a küzdelmet, immáron harmadszor, ezúttal félelmeit nem tudta leküzdeni.



Brigi szerelmet vallott

Briginek- mivel megnyerte az erőnléti versenyt- lehetősége volt arra, hogy közelebb kerüljön a hellén amorózóhoz. Első körben egy roncsderbi pálya adott helyszínt az első közös randinak, ami nem volt túl idilli, de tökéletesen sikerült. Alekosz hősként ünnepelte magát. Majd igazi vadnyugati étterembe keveredtek, ahol táncra is perdültek, és a szívecskék csak úgy repültek az égbe. Időközben Ámor nyila csúnyán eltalálta a szőke szépség szívét, s megeredt nyelvvel szerelmet vallott az érdi Cicerónak. Míg az ő szerelmük kezdett kibontakozni, addig a villában továbbra is dúlt a féltékenység.



Brigi féltékeny lett

Alekosz és Brigitta randiján minden úgy történt, ahogy annak lennie kellett. Miután a lány visszatért a luxusvillába a többi kéjenc hölgy közé, egyből kérdésekkel bombázták. Ám Brigi nagyon visszafogottan tájékoztatta a többieket. Csak bambult maga elé, és csak a lila ködöt láthatta maga előtt. A Dallas "főhőse" hirtelen megjelent a villában, majd karon fogta Magdit, és a nyugi szobába vitte. Brigitta nagyon meglepett volt, s szinte villámokat szórt a szemeivel. Szórhatta is, ugyanis a csajozós figura ismét csókot lopott, s ezek után újabb tőrt döfött Brigibe. Mit sem törődve a lánnyal, és az elmúlt randevú meghitt perceivel, Alekosz a hálószobába lopakodott, s a meztelen Andreához sündörgött és "mesét" mesélt neki. Végül az éjszaka kellős közepén kiborult a bili.



Anyai tanácsok

A görög hősnek is lehetnek gyenge pillanatai, így amikor kétségbe esett, jött a felmentő sereg. A vergődés közepette megjelent Vája asszony, Alekosz édesanyja, aki ellátta jótanácsokkal, s elárulta, hogy melyik hölgy az, akit esetleg megtűrne maga mellett menyének. Vája asszony igazi, vérbeli anyós, aki bárkit szívesen lát otthonában, és fiára bízza a döntést.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.