Holtan találták a milliárdos fiát

halál Riviéra ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ékszerkereskedelemben és ingatlanbefektetésekben érdekelt magyar milliárdos, Csebi Pogány Alajos mély gyásza fel nem fogható: elvesztette a francia Riviérán élő fiát, Attilát.

"A hétvégén emléktáblát állítunk Attilának Dunakilitin, a családi mauzóleumban. Nem, még mindig nem tudjuk, mi és miért történt. Ő Cannes-tól tíz kilométerre, Mandelieu-ben lakott egy villában. Az anyukája szerint én vagyok a hibás... Pedig én mindenkivel csak jót tettem az életemben, engem annál több megaláztatás és bánat ért... Szombaton még beszéltünk telefonon, mondta: "Apa, hétfőn jönnek a mesterek" - az úszómedencéjét építették volna. Hétfőn már hiába hívtam, nem vette fel. Egyre rosszabb gondolataim támadnak... Mostani feleségem fiát küldtem kedden oda, hogy nézze meg, mi történhetett. Ő találta meg Attilát a hálószobájában, átlőtt fejjel..." - vallotta az apa a Blikknek.

poganygaleria.hu
poganygaleria.hu


A francia csendőrök azt mondják, a pisztolyt Attila vásárolta engedéllyel - rablásnak nem találták nyomát. "A gyémántüzlettel nincs összefüggés, hiszen azt Antverpenben folytatjuk, Attilának nem volt köze hozzá. Ő kárpitosként restaurátorüzletet akart felfejleszteni Franciaország-szerte. Még egyedül élt. Az első nagy szerelem 17 évesen érte utol, a lány 3 évvel idősebb, de már férjhez ment. Attila még kereste a helyét, de nincs többé... Én nagyon vallásos vagyok, és Isten már annyiszor tett próbára, hogy nem gondolhatok másra, nem tettem még elég jót az emberekkel, azért kell továbbra is élnem. Lelki támaszom, a feleségem mindenben velem van... Imádkozzanak Attila lelki üdvéért és értem" - tette hozzá Csebi Pogány Alajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.