Gáspár Laci Megasztár autós üldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autós üldözés vétlen áldozata lett Gáspár Laci - a megasztáros egyik éjjel gyanútlanul ült be ismerőse luxusautójába utasként, de később kiderült: a kocsi papírjai hamisak voltak.

A dunakeszi rendőrkapitányság rendőrei igazoltatni akarták a külföldi rendszámú autót, de az továbbhajtott. Ekkor elkezdődött a hollywoodi filmbe illő üldözés - a rendőrök több kilométerrel arrébb, Fóton kaptál el a sportkocsit. ,,Életemben nem kerültem még ilyen kellemetlen és veszélyes szituációba. Egy ismerősöm autójába ültem, azt mondta, hogy a boltba indul, és ha kell valamit vásárolnom, szívesen elvisz. Amikor hazafelé tartottunk, a rendőrök próbálták igazoltatni. A legnagyobb meglepetésemre a sofőr nem állt meg, hanem menekülni kezdett. Folyamatosan mondtam neki, hogy azonnal húzódjon félre, de ő csak nyomta a gázt. Végül, amikor sokadszorra, nyomatékosan rákiáltottam, félreállt, s bevárta a rendőröket." - vallotta Laci a Blikknek.

www.gasparlaci.hu
www.gasparlaci.hu


Az énekes elmesélte, másnap a történtek hatása altt volt, és sosem volt még ehhez fogható halálfélelme. ,,Nem értettem a viselkedését, nagyon felháborított, amit csinált. Hiszen nemcsak rám, hanem az esetleg úton lévőkre is veszélyes volt a tette. Isteni szerencse, hogy nem történt baleset." - tette hozzá az egykori megasztáros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.