Hazánkban akar sztár lenni az X-Faktor amerikai tánctanára

X-Faktor Curtis Lil C tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Curtis Lil C kamaszkora óta él Magyarországon, és kimondottan itt is szeretne befutni. A Michael Jackson mániás tánctanár már tavaly is jelentkezni akart az X-Faktorba, de volt, aki ezt nem engedte.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Az X-Faktor válogatásán felbukkant Curtis Lil C Kaliforniában, Long Beachen nőtt fel, de tizenhárom évesen Budapestre költözött családjával, mert kihagyhatatlan üzleti ajánlatot kapott édesapja. Snoop Dogg hazánkba szakadt földije - tisztában van vele, hogy Amerika a lehetőségek hazája - ő mégis hazánkban szeretné megvalósítani az álmait. ,,Mindenképpen Magyarországon képzelem el a jövőmet, itt szeretnék sikereket elérni. Úgy gondolom, hogy ha valakiben látják az igazi tehetséget, akkor nem számít, hol él az illető, mert egy kis szerencsével meg tudja valósítani az álmait. Ezért is jelentkeztem az X-Faktorba, mert úgy érzem, hogy ez adhat nekem reményt arra, hogy megvalósítsam önmagam."



A tizenkilenc éves tánctanár már a tavalyi tehetségkutatóban is szerette volna megmutatni magát, de egykori menedzsere - aki egy ismert hazai csapat egyik frontembere - keresztbe húzta számításait. ,,Kizárólágosságot kötöttünk, hogy minden promóciós és egyéb ügyben ő képvisel, azonban a szerződésben foglaltakat nem teljesítette, és közel sem voltak olyan lehetőségei, mint amit az X-Faktor adhat, ha sikerrel veszem az akadályokat. Ezért most inkább menedzser nélkül próbálkozom." - jelentette ki a Life.hu-nak Lil C, aki él-hal Michael Jacksonért. ,,Jacko valóban egy ikon számomra, ő fektette le az alapjait annak a stílusnak, amiben szeretnék érvényesülni. Igyekszem a saját stílusomat belecsempészni, összegyúrni a példaképemével. Két éves koromban már a Bad vagy a Beat it című Jackson számra táncoltam. Voltak, vannak táncfelkéréseim, de mint Jacko imitátor nem léptem fel. Egyébként Jacko-t szerintem nem lehet utánozni, ő az eredeti és egyetlen." - szögezte le Curtis.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.