X-Faktor Vastag Csaba zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszállott rajongója üldözi Vastag Csabát. A lány rengeteg levéllel halmozza el az X-Faktor győztesét, figyeli a lakása előtt, és követi a koncertjeire is.  

A zaklató lány abban a hitben él, hogy Csaba az ő barátja, és nem érti, miért utasítja el őt az énekes. Többször is felszaladt már a színpadra, Csaba pedig azt figyelte, nincs-e nála kés vagy egyéb eszköz, mellyel kárt okozhat valakiben. "Több ezer levelet küldött nekem, van olyan nap, amikor tizenötöt is ír, és mindet úgy, mintha együtt járnánk. Betelt vele a postafiókom. Eleinte nevettem, amikor láttam, hogy jönnek utánam kocsival. Most már viszont tartok tőle. Döbbenetes volt számomra, hogy amikor az egyik koncerten személyesen is találkoztunk, meglepődött, hogy nem csókkal köszöntöm, amikor szerinte mi együtt járunk" - vallotta Csaba a Blikknek.

Red Lemon Media
Red Lemon Media

"Amikor pedig feljött mellém a színpadra, azt figyeltem - miközben közelített felém -, hogy nincs-e nála kés vagy egyéb szúróeszköz, amellyel megsebezhet. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy a balhé elkerülése miatt muszáj megfognom a kezét, és táncolni vele egy kicsit, miközben a biztonsági őröket néztem, hogy jöjjenek, és vezessék le a színpadról" - tette hozzá Csaba. A pszichológus szerint ez már az elmebaj határa, mert a nő azt hiszi, a képzelete maga a valóság. Ez veszélyes lehet, ha olyannyira belelovallja magát a dolgokba, hogy semmitől sem riad vissza.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.