X-Faktor tehetségkutató Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten a 18-49-es korosztály körében felállított nézettségi rangsor első helyén kiugróan magas nézettséggel és közönségaránnyal az X-Faktor első adása szerepel. 

Közel egy év után újra visszatért a képernyőre a tavalyi év népszerű hazai zenei tehetségkutató showműsora. Az X-Faktor első adása még az elmúlt évi magas nézettségi mutatókat is rögtön felülmúlta. A szeptember 3-ai adást az éppen televíziót nézők 52,6 százaléka követte figyelemmel, míg a 2010-es X-Faktor első adására a nézők 44,5 százaléka volt kíváncsi.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Ezzel nemcsak a 35. hét, hanem a 2011-es év eddigi legmagasabb főműsoridős közönségarányát érte el az X-Faktor a 18-49-es korosztály körében. A magas közönségarányhoz ez esetben magas nézőszám is járult, így az X-Faktor 2011. szeptember 3-ai adása nézőszámát tekintve az év nyolcadik legnézettebb műsora lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.