Olasz módra költözik a villába Seherezádé

szexi Való Világ 5 valóságshow beszavazó show Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrjöngés és magamutogatás - szenvedélyes lányok mérték össze erejüket a ValóVilág 5 második beszavazóján, ahol a szexis szőke Seherezádé kapta a legtöbb szavazatot, így szombaton Gergővel már biztosan együtt fognak beköltözni a villába.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A második beszavazó show-n a szenvedélyes nők trimuvirátusa próbálta elhitetni a nézőkkel, hogy bár nekik mindenhol jó, de legjobb lenne a villa falai között. A kezdeti lapos hangulatot az adás végére egész jól feldobta a lányok közt kialakult szócsata.

A megszállottan maximalista Szilvi sok izgalmat ígért, ennek ellenére csak egy unalmas önbizalom hiányos lányt ismertünk meg, aki a ValóVilág 5 által szeretett volna bekerülni a médiába.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Az édesen temperamentumos Seherezádé már némivel izgalmasabb karakternek tűnt. Az Olaszországba szakadt húsz éves lányt a nemrégiben elhunyt nagymama nevelte fel. Az ő tanításainak köszönheti, hogy kortársaival ellentétben, nem adja magát oda kilóra bármelyik fiúnak. Két éve él együtt olasz barátjával, aki eddig a első és egyetlen férfi az életében.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bea, Szilvi és Seherezádé

Mára is jutott egy celeb rokon: ezúttal a nyuszilányként híressé vált Pantinchin Edina húga, a szintén modellkedéssel foglalkozó harcosan öntudatos Bea próbált testvére nyomdokaiba lépni. Már évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy végre kitör a nővére árnyékából, de hiába indult számtalan szépségversenyen, mégsem sikerült híressé válnia.

A szavazók végül Seherezádéra nyomták a legtöbb sms-t, ezzel összetörve Szilvi és Bea álmait egy időre. "Olaszországban rengeteg showműsort megnéztem, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy mennyire sokat számít a temperamentum. Az ott ellesett apróságokat fogom felhasználni, hogy képernyő elé ültessem az embereket, de már magamban is, mint jelenség érdekes vagyok. A barátom fog a legjobban hiányozni, de mindent megbeszéltünk, és végig támogatni fog mindenben" - nyilatkozta a Life.hu-nak Seherezádé.

Tipp! Exkluzív fotók: Peller Mariann interjú! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.