Való Világ 5 beszavazó-show RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma a dumagépek kategória delikvensei próbálták bemagyarázni magukat a ValóVilág 5-be, végül az Alekoszt koppintó Fecónak sikerült elhitetni a nézőkkel, hogy a villában a helye.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ricsi, Fecó és Márió


A harmadik beszavazó show jelöltjei nem csak abban hasonlítottak, hogy állítólag hatalmas a dumájuk, de abban is, hogy mindhármuknak ugyanúgy büdös a munka, inkább celebkedéssel szeretnének sok pénz akasztani.

Valószínű Ricsivel az osztálytársai hitették el, hogy nagy a dumája, mert bemutatkozó kisfilmjéből ez nem derült ki. Az Erdélyből jött megszeppent fiúról nem tudtunk meg annál többet, hogy nagyon unja már a kőműveskedést az apja oldalán.


Fecó

Szerencsére Fecót megáldotta egy pap mielőtt a stúdióba vonult - talán ennek köszönhető, hogy nem vitte el egy szívroham izgalmában, amikor kiderült, hogy hatalmas fölénnyel ő nyerte meg a harmadik beszavazót. A csalódott Ricsi mehet vissza téglát pakolni apja keze alá, Márió pedig valószínű tapsoló statisztaként vagy mindenhez értő vendégként még felbukkan az idei évad valamelyik NekedValójában.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.